Decizia de a începe un Program de slăbit și o Călătorie de transformare a corpului tău în cea mai buna variantă a sa, este grea, care, deseori chiar ne sperie.

E nevoie, în primul rând de multă determinare, disciplină, perseverență, răbdare.

De aceea, foarte multe persoane caută ”pilula-minune”, ca să piardă surplusul de kilogramele acumulate în timp, în câțiva ani, cât mai repede, peste noapte, dacă se poate.

Și piața și internetul abundă de oferte, care de care mai atractivă, și cu promisiuni de-a dreptul ”apetisante”.

În această mare de oferte, ”diete-minune”, ”ceaiuri-minune”, ”pilule-minune”, este chiar foarte greu să te orientezi, să poți alege ceea ce ți se potrivește și care să dea rezultatele așteptate, și pierderea excesului de kilograme să fie definitivă (sau, cel puțin, de durată).

 

Dar, trebuie sa vă dezamăgesc. ”Produsele-minune” (ceaiuri, pilule) încă nu s-au inventat. Or, răbdarea este una dintre cele mai valoroase virtuți ale omului.

Nutriționiștii-profesioniști susțin, că pentru pierderea fiecărui kilogram, trebuie să ținem un regim de slăbire timp de o lună. Kilogramele le-am acumulat în mai mulți ani, astfel, că nu putem să scăpăm de ele într-o lună sau și mai putin (așa cum mulți își doresc).

Faceți un calcul,  cât timp va trebui să alocați pentru a scăpa de povara kilogramelor acumulate.

 

Și încă o  informație, care s-ar putea să nu vă placă: dacă o dietă o adoptăm pentru un termen limitat, un Program Nutrițional  este pentru toată viața. Este un Stil De Viață.

 

De ce?

Păi, haideți să vedem care sunt efectele unei diete.

De regulă, acestea sunt limitate în timp, cum am mai spus, și sunt limitate caloric sau nutrițional, adică sărăcesc organismul de nutrienții principali (proteine, carbohidrați, lipide, viatmine, minerale, oligoelemente).

Și ce se va întâmpla?

Binecunoscutul efect yo-yo. Adică, pierdem kilograme (uneori, chiar semnificativ), și imediat ce am încetat dieta, kilogramele revin la loc, ba chiar dublu (își aduc și rudele lor!).

Prin asta am trecut și eu, asta mi-au relatat 99% dintre clientele mele.

 

Haideți să vedem, de ce se întâmplă acest lucru. 

Corpul uman este cea mai perfectă creație din Univers, suntem creați ”după chipul și asemănarea lui Dumnezeu”/a Universului, dacă vreți.

Celulele adipoase (grăsimile) au un rol foarte important în organismul nostru: de a depozita impuritățile, toxinele, pentru a apăra corpul și a proteja sănătatea lui.

 

Atunci când ținem o dietă restrictivă caloric și nutrițional, corpul este stresat, arde grăsimile, dar nu elimină și toxinele, fiindcă detoxifică organismul doar la nivel intestinal. Toxinele rămân în corp, în cea mai mare parte, concentrația lor crește. Și, corpul intră în alertă, și ca să se apere, începe să producă celule de grăsimi la foc continuu.

Iată de ce, după încetarea oricărei diete, kilogramele revin la loc, și chiar în exces.

 

În cazul unui Program Nutrițional, bine echilibrat, cu un raport optim între proteine, grăsimi, glucide, vitamine, minerale, oligoelemente, și cu o capacitate de detoxifiere a  organismului la nivel celular, sunt ”topite” grăsimile și transformate în energie, dar în același timp toxinele sunt eliminate.

Și atunci, organismul intră într-un ritm optim de funcționare, avem multă energie, celulele adipoase sunt eliminate, și efectul yo-yo nu  se manifestă.

 

De aceea, este foarte important, să alegem Programul potrivit, pentru a nu secătui depozitele de nutrienți, și așa precare, pentru a obține rezultate definitive, și a la long. Să adoptăm un stil de viată sănătos, și nu o dietă pe termen scurt.

 

Eu am trecut prin asta, am încercat diverse diete, iar rezultatele au fost cele mai sus amintite. Până am descoperit un Program Nutrițional avansat, elaborat de specialiștii unui Institut Internațional de Nutriție.

Și am reușit, să scap de 15 kilograme și 12 cm în talie definitiv, să adopt un stil de viață sănătos și surplusul de kilogramele să rămână doar o amintire.

 

Pentru a-ți ușura Călătoria spre o Nouă TU, am elaborat un Ghid ”7 Pași Eficienți Pentru Detoxifiere Și Remodelare Corporală”, în care vei afla cum să faci o detoxifiere sănătoasă și non-agresivă; cum să transformi grăsimea viscerală în energie; cum să câștigi lupta cu celulita și să dai timpul înapoi.

 

Accesează aici și descarcă GHIDUL GRATUIT ”7 Pași Eficienți Pentru Detoxifiere Și Remodelare Corporală”.

Vei fi ghidată pas cu pas cum să  Arăți Mai Bine Și Să Te Simți Mai Bine, într-un mod sănătos și natural.

 

Descarcă linkul AICI!

Lectură plăcută!

– Tatiana

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.