Faptul că Detoxifierea a devenit o necesitate, nu mai este nici un dubiu.

Dar, ce este DETOXIFIEREA?

Detoxifierea este un proces natural prin care organismul nostru are capacitatea să neutralizeze și să elimine substanțele toxice din organism (prin intermediul colonului, ficatului, plămânilor,  rinichilor, pielii).

Din păcate, organismul nostru ”recunoaște” și poate elimina doar toxinele ”naturale” (adică produșii metabolismului), nu și cele ”moderne”, sintetice.

În categoria toxinelor moderne se înscriu:

  • E-urile (toți acei coloranți, afânători, conservanți, aromatizatori, reglatori gustativi etc), care inundă alimentele procesate, în special;
  • poluanții din aer (gaze de eșapament, poluanții industriali etc);
  • pesticide, ierbicide și alte substanțe toxice agricole ce ajung în apa potabilă;
  • radiațiile nocive;
  • cosmeticele și substanțele de îngrijire a spațiilor de locuit;
  • medicamentele de sinteză (matricea, substanța de umplutură în care se inserează substanța activă) etc.

 

Din aceste motive și încă multe altele, organismul nostru, de cele mai multe ori, este depășit de situație și nu face față acestor ”agresori”. Și e nevoie de ajutor, de a face o detoxifiere periodică (o „curățenie” internă).

Piața și internetul sunt invadate de rețete de detoxifiere, care de care mai ”eficientă”. În cea mai mare parte, acestea se bazează pe sucuri din fructe și legume, pe ceaiuri din plante, apă, sare amară, clizme etc.

Sunt greu de făcut, ”zdruncină” puternic organismul, îl secătuiesc de nutrienții de bază; îți trebuie un timp anume să te retragi din activitate;  ai nevoie și de multă voință  etc.

 

Eu am descoperit un Program excepțional de Detoxifiere în 9 zile!

 

# Este elaborat de un Institut de Nutriție, avizat de  Organizația Mondială  a Sănătații și  utilizat cu succes în peste 160 de țări.

# Se bazează pe extracte doar din PLANTE.

# Este bine echilibrat din punct de vedere nutrițional, conținând un raport optim de proteine, carbohidrați, lipide, vitamine, minerale și oligoelemente.

# Meniul nu este restrictiv, poți mânca alimentele preferate, în limita caloriilor permise.

# Ai la pachet și Nutriționistul, și  Antrenorul, și Psihologul, și Consilierul Personal.

# Este ușor de ținut, nu necesită sustragerea ta din activitatea zilnică, iar rezultatele sunt spectaculoase: Scădere în greutate 4-6 kg, Energie, Stare de Bine, Vitalitate, Reglarea și Creșterea metabolismului, Reglarea tuturor funcțiilor fiziologice, Disciplinare și Schimbarea Stilului de viată.

Ca să te pot ajuta să obții toate aceste schimbări în viața ta, am elaborat Ghidul ”7 Pași Eficienți Pentru Detoxifiere Și Remodelare Corporală”, pe care îl poți descărca Gratuit AICI.

Abia aștept să-ți ofer cunoștințele și experiența mea în domeniu, și să-ți ghidez pașii spre o Nouă TU!

Apasă AICI și descarcă Ghidul Gratuit.

Lectură plăcută!

– Tatiana

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.